Na Ibarskoj se sudarila 4 automobila, među povređenima i deca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2020, 20:36

Na Ibarskoj se sudarila 4 automobila, među povređenima i deca

U saobraćajnom udesu četiri putnička automobila koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio oko 18 sati, u mestu Progorelica na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo-Raška, srećom nije bilo nastradalih, ali je povređeno ukupno sedam osoba, od kojih niko nije životno ugrožen.

Kako prenosi Blic, pretpostavlja se da se udes dogodio kada je vozač "seata" kraljevačke registracije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << krećući se prema Kraljevu, iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u levu traku i udario u "folksvagen pasat" tutinske registracije koji je dolazio iz suprotnog pravca, a potom i u " BMW ", nemačkih registarskih oznaka, koji je se takođe kretao u pravcu Raške.

Od siline udarca " BMW " se bez kontrole zarotirao na kolovozu i udario u "opel korsu" kraljevačke registracije koja se kretala iza "seata".

Povređeno je ukupno sedam osoba, od kojih dvoje dece, i oni su sanitetskim vozilima, kao i u privatnoj režiji, prebačeni u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu gde su i zbrinuti.

Zbog udesa i uviđaja, saobraćaj je na ovoj veoma prometnoj deonici magistralnog puta kroz Ibarsku klisuru bio u višestanom potpunom prekidu, pa su se i iz pravca Kraljeva i iz pravca Raške formirale kilometarske kolone vozila.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SAOBRAĆAJNA NEZGODA KOD KRALJEVA: Jedna osoba povređena, obustavljen saobraćaj

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2020, 13:49

U saobraćajnom udesu kamiona i kombija koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u nedelju ujutro, oko 10 sati, na putu Studenica-Mlanča, osamdesetak kilometara od Kraljeva, povređena je jedna osoba...Kako se pretpostavlja, do udesa je došlo kada su se iz nepoznatih razloga gotovo direktno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.