SAOBRAĆAJNA NEZGODA KOD KRALJEVA: Jedna osoba povređena, obustavljen saobraćaj

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2020, 13:49

SAOBRAĆAJNA NEZGODA KOD KRALJEVA: Jedna osoba povređena, obustavljen saobraćaj

U saobraćajnom udesu kamiona i kombija koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u nedelju ujutro, oko 10 sati, na putu Studenica-Mlanča, osamdesetak kilometara od Kraljeva, povređena je jedna osoba.

Kako se pretpostavlja, do udesa je došlo kada su se iz nepoznatih razloga gotovo direktno sudarili kamion koji se kretao iz pravca Mlanče i kombi koji je dolazio iz suprotnog smera.

Od siline udarca kombi je sletao s puta prema koritu reke Studenice, a povređeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vozač je prevežen u Opštu bolnicu "Studenica" gde je zbrinut i, kako saznajemo, ne nalazi se u životnoj opasnosti.

Zbog udesa i uviđaja, saobraćaj je na ovoj deonici puta jedno vreme bio potpuno obustavljen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.