Na Ibarskoj magistrali obrušila se jedna saobraćajna traka

Izvor: Politika, 06.Apr.2015, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Ibarskoj magistrali obrušila se jedna saobraćajna traka

KRALJEVO – Zbog obrušavanja jedne saobraćajne trake na Ibarskoj magistrali kod Bogutovca na putu Kraljevo - Raška, saobraćaj se odvija jednom trakom.

Šef sekcije Putevi Novi Pazar Miroslav Pajević rekao je Tanjugu da je pre desetak dana došlo do otcepljenja bankine, a tokom prethodnog vikenda i do otpadanja jednog dela kolovozne trake na putu Kraljevo-Raška, kod Bogutovca.

„Saobraćaj se u ovom momentu odvija jednom saobraćajnom trakom. U toku >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << je izrada projektne dokumentacije i čim budemo imali prvo projektno rešenje krenućemo sa radovima”, kaže Pajević.

Načelnik Odeljenja za vanredne situacije u Kraljevu Radoica Kočović rekao je Tanjugu da odrona ima u Glediću, na Ibraskoj magistrali, prema Goču i Gokčanici.

„Zbog raskvašenog terena aktivirala su se stara i pojavila nova klizišta u Pekčanici, Glediću, Stanči”, dodao je Kočović.

Tanjug

objavljeno: 06.04.2015.
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala,   Raška

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.