VODA PRETI SRBIJI Morava se izlila u priobalju, Ibar blizu granice poplave

Izvor: Blic, 06.Apr.2015, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VODA PRETI SRBIJI Morava se izlila u priobalju, Ibar blizu granice poplave

Zapadna Morava izlila se u svom priobalju u poslednjih 12 sati i ponovo je poplavljen i zatvoren sa saobraćaj put Grdica - Oplanići, potvrdio je Radoica Kočović, načelnik Odeljenja za vanredne situacije u Kraljevu.

Morava je poplavila oranice, ali nije ugrozila domaćinstva. Ibar je u granicama da izlije, ali još ne preti bunarima za vodosnabdevanje Kraljeva.

- Ukoliko nastavi da pada kiša i dođe do >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << povećanja temperature, preti nam naglo otapanje snega sa okolnih brda, a onda će bujučne rečice napraviti probleme“ - rekao je Kočović.

On kaže da odrona ima u Glediću, na Ibraskoj magistrali,  prema Goču i Gokčanici.

- Zbog raskvašenog terena, aktivirala su se stara, ali i pojavila nova klizišta u Pekčanici, Glediću, Stanči - kaže Kočović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija natopljena vodom, podignuta pripravnost

Izvor: Studio B, 06.Apr.2015

Zapadna Morava izlila se u svom priobalju u poslednjih 12 sati i ponovo je poplavljen i zatvoren sa saobraćaj put Grdica - Oplanići. Načelnik Sektora za vanredne situacije MUP-a Predrag Marić kaže da su pripadnici tog sektora u punoj pripravnosti...Da se Zapadna Morava izlila u svom priobalju i...

Nastavak na Studio B...

Morava se izlila u priobalju, podignuta pripravnost

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Apr.2015

Zapadna Morava izlila se u svom priobalju u posljednjih 12 sati i ponovo je poplavljen i zatvoren sa saobraćaj put Grdica - Oplanići, a načelnik Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Predrag Marić rekao je da su pripadnici tog sektora, zbog najavljenih padavina, u punoj pripravnosti...Da se...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.