Izlila se reka Despotovica: OBUSTAVLjEN saobraćaj na Ibarskoj magistrali

Izvor: Večernje novosti, 23.Jun.2020, 09:40

Izlila se reka Despotovica: OBUSTAVLjEN saobraćaj na Ibarskoj magistrali

U prekidu je saobraćaj na Ibarskoj magistrali, od Čačka ka Gornjem Milanovcu zbog izlivanja reke Despotovice HIROVITA, bujična rečica Despotovica izlila se i na Ibarsku magistralu kod Gornjeg Milanovca, od prigradskog naselja Mlakovac prema Brđanskoj klisuri u pravcu Čačka, i obustavila saobraćaj na toj deonici.Alternativni >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << putevi prema Čačku vode preko Gornje Trepče, gde se nalazi Atomska banja, ili preko takozvanih „gornjih sela“ u opštini Gornji Milanovac.Lokalni vodotokovi izlili su se u nekim od tih sela, naročito u Loznju i Gornjim Branetićima. Predsednik opštine Gornji Milanovac, Dejan Kovačević, izjavio je da od tih poplava nisu ugrožena domaćinstva. Sve o poplavama možete pročitati KLIKOM OVDE.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Voda sve više nadire na put i OTEŽAVA saobraćaj na magistralnom putu Kraljevo - Raška (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 23.Jun.2020

Koliko se otežano odvija saobraćaj na magistralnom putu Kraljevo- Raška, pogledajte u snimku ispod teksta Zbog obilnih padavina proglašena je vanredna situacija u sedam opština, a voda je obustavila saobraćaj na mnogim putevima. Saobraćaj je u prekidu na Ibarskoj magistrali...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.