Hitna: Tokom noći u saobraćajnim nezgodama poveđena tri pešaka

Izvor: B92, 12.Jul.2023, 07:45

Hitna: Tokom noći u saobraćajnim nezgodama poveđena tri pešaka

U Beogradu su tokom noći u saobraćajnim nezgodama povređena tri pešaka, od toga jedan muškarac teže.

Za pomoć su se najviše javljali hronični bolesnici, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

U 21:10 časova na Ibarskoj magistrali, kod motela Šarić, autobus je udario pešaka, muškarca (47) i on je sa teškim povredama prevezen u reanimaciju Urgentnog centra.

Nešto kasnije, u 23:07 časova, u ulici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Pariske komune kod Fontane, na pešačkom prelazu u saobraćajnoj nezgodi povredjena je žena (20) i ona je prevezena u KBC Zemun.

Jutros u 04:06 časova, u Nemanjinoj 2, u saobraćajnoj nezgodi takodje je oboren pešak i on je sa povredama glave prebačen u Uregentni centar.

Ekipe Hitne pomoći, imale su noćas 101 intervenciju, od toga 18 na javnim mestima, uglavnom zbog alkoholisanih osoba i psihijatrijskih bolesnika, kao i manjih tuča.

Za pomoć su se javljali najviše hronični bolesnici, astmatičari i hipertenzičari i srčani pacijenti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.