Dvoje poginulo, 5. povređeno u saobraćajnim nesrećama na Ibarskoj magistrali

Izvor: Studio B, 07.Okt.2012, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje poginulo, 5. povređeno u saobraćajnim nesrećama na Ibarskoj magistrali

Dve saobraćajne nesreće na Ibarskoj magistrali u razmaku od samo nekoliko sati.

21 godišnji motociklista Nemanja B. je poginuo, a 35-godišnja Vesna R. suvozač na motoru je teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nešto posle 19 sati između Lazarevca i sela Očage.

Kako saznajemo, do nesreće je došlo kada je motor udario u automobil koji se uključivao sa zemljanog puta na Ibarsku magistralu. Vozač automobila 70-godišnji J.J. priveden >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je u policijsku stanicu Lazarevac. Inače, na tom mestu motociklisti su i ranije stradali u saobraćajnim nesrećama o čemu svedoče i spomenici krajputaši.

Prethodno, oko 14 sati kod isključenja za Vidikovac u lančanom sudaru povređeno je pet osoba, od kojih četvoro sudija Vrhovnog kasacionog suda. Povređene sudije privatnim kolima prevezene su na VMA, gde su im konstantovne lakše povrede, dok je ekipa Hitne pomoći jednu povređenu ženu prevezla u Urgentni centar.

Nesreća se dogodila kada se ševrolet crnogorskih registarskih oznaka, uključio na Ibarsku magistralu i udario u jedan auto koji se potom sudario sa još jednim.Tokom obavljanja uviđaja, zbog obe saobraćajne nesreće bilo je većih zastoja na Ibarskoj magistrali.
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.