Advokat: Vajnstin prebačen u bolnicu nakon što se vratio u zatvor u Njujorku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2024, 22:27

Advokat: Vajnstin prebačen u bolnicu nakon što se vratio u zatvor u Njujorku

Advokat Harvija Vajnstina (72) rekao je danas da je bivši filmski producent prebačen u bolnicu nakon što se vratio u zatvor u Njujorku. Ova vest dolazi nekoliko dana nakon što je poništena Vajnstinova osuda za silovanje iz 2020. godine, a sud u Njujorku naredio je novo suđenje u slučaju "MeToo".
Artur Aidala, advokat Vajnstina, rekao je da je njegov klijent prebačen u bolnicu "Belvi" na Menhetnu nakon što je stigao u zatvor u petak.
"Pregledali su ga i poslali ga u 'Belvi'. Čini se da mu je potrebno puno fizičke pomoći. Ima mnogo problema. Obavljaju mu sve vrste testova. Zdravstveno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.