Dvoje poginulih u saobraćajci na Ibarskoj Magistrali

Izvor: Glas javnosti, 15.Sep.2011, 07:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje poginulih u saobraćajci na Ibarskoj Magistrali

LAZAREVAC- Dve starije osobe muškarac i žena poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 7.50 sati na Ibarskoj Magistrali kod Velikih Crljena, nedaleko od Lazarevca.

Do nesreće je prema prvim informacijama došlo, kada je vozilo marke fijat “ punto” udario otpozadi u kombi, a zatim prešao u suprotnu saobraćajnu traku, gde je udario direktno u kola Hitne pomoći, koja su se kretala >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << ka Beogradu.

Prema rečima reportera RTS koji se nalazi na mestu nesreće, u sudaru je učestvovalo osim vozila Doma zdravlja iz Novog Pazara, još jedno vozilo Hitne pomoći i dva putnička vozila. Dvoje poginulih nalazili su se u jednom od putničkih automobila.

Od posledica sudara stradali su muškarac i žena, a vozaču Hitne pomoći ukazana je pomoć u Domu zdravlja u Lazarevcu i on se kasnije vratio na mesto nesreće da bi saobrćajnoj policiji, koja je vršila uviđaj dao izjavu.

Saobraćaj na Ibarskoj magistrali je bio potpuno obustavljen, vozila su se preusmeravala preko Stepojevca i Velikih Crljena. Saobraćaj na Ibarskoj magistrali ponovo je uspostavljen oko 14 časova.
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.