Žena poginula u udesu, muškarac skočio sa zgrade

Izvor: S media, 14.Avg.2010, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena poginula u udesu, muškarac skočio sa zgrade

Muškarac koji je rano jutros skočio sa zgrade u Gandijevoj ulici 47a, preminuo je, a kako je Tanjugu rekla portparol Hitne pomoći Nada Macura, najverovatnije je reč o samoubistvu.

Muškarac star 37 godina skočio je sa zgrade jutros oko pet sati i poginuo je na licu mesta, rekla je Macura.

Sinoć oko 20.45 sati, na Ibarskoj magistrali, jedan kilometar od skretanja za Orlovaču ka Beogradu, u saobraćajnom udesu jedna žena poginula je na licu mesta, navela >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je Macura.

U tom udesu jedan muškarac teže je povredjen i sa povredama glave, vrata i kičme prebačen je u Urgentni centar, dodala je ona.

Kako je Tanjugu rečeno u MUP-u, automobil "fijat bravo" beogradskih registracija, kojim je upravljao Dejan L, sleteo je sa kolovoza i prevrnuo se. Od zadobijenih povreda Ljubica L, koja se nalazila u autu, preminula je na licu mesta, dok je Dejan L. teže povredjen.

Tokom protekle noći na terenu je bilo 18 lekarskih ekipa Hitne pomoći, koje su intervenisale 72 puta, od čega je 26 intervencija bilo na javnom mestu, ukazala je Macura.

Tokom noći Hitna pomoć imala je najviše poziva od nervno labilnih osoba, astmatičara, srčanih bolesnika, napomenula je ona.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.