Težak udes na autoputu: Poginuo vozač, supruga teško povređena

Izvor: Večernje novosti, 30.Jun.2016, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak udes na autoputu: Poginuo vozač, supruga teško povređena

Vozač automobila poginuo je danas oko 14.00 kada je automobilom sleteo sa auto-puta Niš-Beograd kod Aleksinca Vozač automobila poginuo je danas oko 14.00 kada je automobilom sleteo sa auto-puta Niš-Beograd kod Aleksinca.U udesu je teže povređena njegova supruga koja je nakon ukazane pomoći u Opštoj bolnici u Aleksincu prebačena u niški Klinički centar.Prema rečima lekara Opšte bolnice pacijentkinja >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je prebačena u Niš zbog sumnje da ima povrede unutrašnjih organa za koje je neophodno snimanje skenerom.Uzroci saobračajne nesreće za sada nisu poznati, a policijska ekipa je još na terenu i obavlja uviđaj.Kako Beta nezvanično saznaje supružnici su putovali iz pravca Beograda ka Nišu a vozač je preminuo na mestu udesa.
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš,   Autoput,   Opel

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Težak udes kod Aleksinca, poginuo vozač

Izvor: B92, 30.Jun.2016

Aleksinac -- U nesreći koja se dogodila na autoputu Niš-Beograd kod Aleksinca poginuo je vozač, dok je njegova supruga teže povređena...Do nesreće je došlo kada je vozilo “opel vektra” sletelo s puta, javlja RTS...Vozač (1951) je poginuo, dok je njegova supruga (1949) teško povređena i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.