Stravične fotografije sa mesta nesreće kod Orlovače: Od siline udarca jedan automobil sleteo s puta, drugi potpuno smrskan (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 13.Nov.2019, 03:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravične fotografije sa mesta nesreće kod Orlovače: Od siline udarca jedan automobil sleteo s puta, drugi potpuno smrskan (FOTO)

Jedna osoba je izgubila život, a dve su povređene U saobraćajnoj nesreći koja se u utorak veče dogodila na delu Ibarske magistrale u Beogradu kod groblja Orlovača jedna osoba je izgubila život, a dve su povređene. Na fotografijama sa mesta nesreće na Ibarskoj vidi se potpuno smrskani automobil, a drugo vozilo je od siline udarca završilo pored puta.Pročitajte još - Udario u semafor, pa u drugi auto: Težak udes na Novom Beogradu, povređeno i dete (2) Istragom će biti ustanovljeno kako je došlo do ove teške saobraćajke.Foto Pink.rs
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

NOĆ U BEOGRADU Hitna pomoć intervenisala više od 100 puta, kod Orlovače TEŽAK UDES

Izvor: Blic, 13.Nov.2019

U saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali posle Orlovače jedan mladić je poginuo, a dvoje ljudi je povređeno, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.