Zbog vožnje pod dejstvom alkohola iz saobraćaja isključena dvojica vozača u Boru

Izvor: Bor030.net, 09.Maj.2022, 13:28

Zbog vožnje pod dejstvom alkohola iz saobraćaja isključena dvojica vozača u Boru

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, tokom vikenda, isključili su iz saobraćaja dvojicu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, a u Negotinu tridesetdevetogodišnjeg vozača „honda“, koji je odbio da se alkotestira. Saobraćajna policija u Boru zaustavila je tridesetpetogodišnjeg vozača „pežoa“ koji je vozio sa 2,01 promil alkohola u organizmu i četrdesettrogodišnjeg vozača „golfa“ koji […] The post Zbog vožnje pod dejstvom alkohola iz saobraćaja isključena dvojica vozača u Boru appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U BORU I NEGOTINU RIGOROZNO PROTIV ALKOHOLISANIH U SAOBRAĆAJU

Izvor: TimockeVesti.net, 09.Maj.2022

Bor – Negotin, 9. maj – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, tokom vikenda, isključili su iz saobraćaja dvojicu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, a u Negotinu tridesetdevetogodišnjeg vozača „honda“, koji je odbio da se alkotestira.. Saobraćajna policija u Boru...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Bor: Vozač isključen iz saobraćaja jer je vozio pod dejstvom alkohola

Izvor: Danas, 09.Maj.2022

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, tokom vikenda, isključili su iz saobraćaja vozača koji je vozili pod dejstvom alkohola, kaže se u saopštenju PU Bor.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.