Trofej TIM - Sasuolo izgubio od Selte pa nadigrao Milan! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2016, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Trofej TIM'' - Sasuolo izgubio od Selte pa nadigrao Milan! (video)

Tradiocionalni predsezonski turnir, ''Trofej tim'' pripao je španskoj Selti, ali je na našim prostorima najvažniji bio učinak Sasuola, budućeg rivala Crvene zvezde.

Na ovom tradicionalnom turniru učestvuju tri ekipe, igra se ukupno tri poluvremena, dakle svaki ''meč'' traje po 45 minuta.

Turnir su otvorili Milan i Selta, a slavio je italijanski tim posle penala. U penal seriji,  za Italijane je bio neprecizan samo Honda, dok su na drugoj strani promašili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Aspas i Vas.

U drugom meču, Selta je savladala Sasuolo minimalnim rezultatom 1:0, a jedini pogodak na meču postigao je Dejan Dražić u 15. minutu.

Ovaj duel, Sasuolo je igrao u sastavu: Pegolo - Lirola, Antej, Letšert, Pluzo - Maciteli (od 35. Trota), Manjaneli, Sensi - Politano, Falkineli, Defrel.



U najzanimljivijem duelu između Sasuola i Milana, ZVezdin rival je slavio sa 3:2.

Neverovatno, ali sjajni i opasni Sasuolo je uspeo da za 45 minuta nadoknadi dva gola zaostatka i kazni loše postavke igrača Milana i slavi sa 3:2.

Trener Di Frančesko je odlučio da odmori većinu prvotimaca pošto nije bilo  Misirolija, Manjanelija, Peluza, Kanavara, Aćerbija. Igrali su: Pomini - Lirola, Letšert, Antei, Gacola - Maciteli, Sensi, Dankan - Politano, Falćineli - Trota.

Nijang je najpre u drugom minutu pogodio sa bele tačke, da bi u 10. povisio na 2:0. Ipak, Falčineli je u 18. smanjio, Politano je u 32. izjednačio, da bi Trota u 40. postavio konačnih 3:2.


Pogledaj vesti o: Honda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.