Sasuolo pobedio Milan! Drugi gol pogotovo je lep! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 11.Avg.2016, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sasuolo pobedio Milan! Drugi gol pogotovo je lep! (VIDEO)

Na trijangl turniru u Italiji, rival Crvene zvezde u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope pobedio je Milan!

U utakmici koja se igrala jedno poluvreme, Sasuolo je slavio rezultatom 3:2.

"Rosoneri" su najpre vrlo brzo poveli - Nijang je prvo bio precizan sa penala u drugom minutu, a potom je pogodio u desetom minutu.

Sasuolo je potom krenuo u preokret.

Falkineli je smanjio u 18. minutu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << izjednačio je Politano u 32. sjajnim golom iz slobodnjaka, a konačan rezultat postavio je Trota.

Sasuolo je nastupio u sledećem sastavu: Pegolo, Lirola, Antej, Letšert, Pluzo, Maciteli, Manjaneli, Sensi, Politano, Falkineli, Defrel.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

''Trofej TIM'' - Sasuolo izgubio od Selte pa nadigrao Milan! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2016

Tradiocionalni predsezonski turnir, ''Trofej tim'' pripao je španskoj Selti, ali je na našim prostorima najvažniji bio učinak Sasuola, budućeg rivala Crvene zvezde...Na ovom tradicionalnom turniru učestvuju tri ekipe, igra se ukupno tri poluvremena, dakle svaki ''meč'' traje po 45 minuta...Turnir...

Nastavak na Sportske.net...

"Supermario" napada Zvezdu?

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2016

Sa Apenina stiže glas da bi Sasuolo do megdana za šampionom Srbije mogao da dovede pakleno pojačanje u navali...Iako je Alesandro Matri najčešće pominjan kao zamena za Sansonea koji je otišao u Viljareal, portal 'italiacalcio24.it' navodi da je Sasuolo ozbiljno zagrizao za Marija Balotelija...Poznato...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.