Izvor: HotSport.rs, 15.Feb.2016, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI MOTOR ZA NOVE POBEDE: Markez i Pedrosa predstavili novu Hondu RC213V

Vozači Repsol Honde, Mark Markez i Dani Pedrosa, predstavili su u nedelju novu RC213V Hondu za 2016. godinu, na internacionalnoj stazi Sentul, blizu Džakarte.

Najveća “estetska”promena na motociklu je logo Mišlena i povećano “Satu hatu/Jedno srce” (Honda Indonezija) brendiranje.
Zasigurno će biti i većih modifikacija, s obzirom da se HRC trudi da ublaži agresivan karakter motora, kao i da bude na vrhu novog ECU softvera.
Stay tuned for the official >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << launch of #RepsolHondaTeam with @marcmarquez93 & @26_DaniPedrosa next Feb 14th! pic.twitter.com/cMLc0N8ZGJ
— Repsol Honda Team (@HRC_MotoGP) February 10, 2016

Ove nedelje vozače Repsol Honde čekaju tri dana važnih testova u Australiji. Markez i Pedrosa će se pojaviti na stazi u sredu, kada počinje prvi dan testiranja.
Pripremila: Tanja Milovanović
Pogledaj vesti o: Honda,   Twiter

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.