Brnabićeva: Rezolucijom o Srebrenici prekraja se istorija 20. veka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2024, 09:57

Brnabićeva: Rezolucijom o Srebrenici prekraja se istorija 20. veka

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić izjavila je danas da se usvajanjem rezolucije o Srebrenici prekraja istorija 20. veka, te stvara novi svetski poredak zasnovan na lažima i nepoštovanju.
Time se takođe, krši Dejtonski sporazum, kao i ustav Bosne i Hercegovine.
Brnabićeva je u razgovoru za Hepi televiziju istakla da se rezolucija donosi u trenutku kada postoje žarišta širom sveta.
"Vi otvarate još jedno žarište na Balkanu, koje je i tako bure baruta. Trudili smo se 30 godina da smirimo situaciju i vi sad bacate šibicu koja će raspaliti mržnju. Oni će se pokupiti, radiće svoj posao, a mi ćemo ostati ovde u regionu", rekla je Brnabićeva.
Kako je navela, rezolucija se...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić: Opozicija uglas viče da je u Srebernici bio genocid

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Maj.2024

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da opozicija "uglas viče da se u Srebrenici desio genocid".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.