Izvor: BalkanRock.com, 22.Maj.2024, 10:03

Makedonski PrekuRed ima novu pesmu

Balkanrock.com Balkanrock.com Makedonski PrekuRed ima novu pesmu Makedonski PrekuRed ima novu pesmu 22/05/2024 Bend PrekuRed je 15. maja objavio pesmu „Za Kogo Kako (Kako Za Koga)„, koja je deo prvog albuma benda, pod nazivom „Haos„. Pesma ima oštar zvuk, energičnu muziku i tekst o onome što se misli, a ne govori. Uz pesmu je na Jutjubu objavljen i spot sa poslednjeg koncerta u „Klub Marakana“ 6. aprila. Muziku i […] Pročitajte ceo tekst Makedonski PrekuRed ima novu pesmu originalno postavljen na Balkanrock.com.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Đelem je nova stvar SevdahBABY i Ivane Vladović

Izvor: BalkanRock.com, 22.Maj.2024

Balkanrock.com Balkanrock.com Đelem je nova stvar SevdahBABY i Ivane Vladović Đelem je nova stvar SevdahBABY i Ivane Vladović 22/05/2024 Umetnik u javnost poznat pod pseudonimom SevdahBABY nikada nije dublje zagazio u vode balkanske muzičke tradicije kao u svojoj novoj numeri – Đelem (Putujem)....

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.