Milan savladao Đenovu, san o LŠ i dalje živi

Izvor: RTS, 14.Feb.2016, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan savladao Đenovu, san o LŠ i dalje živi

Fudbaleri Milana pobedili su na San Siru ekipu Đenove sa 2:1 (1:0) u utakmici 25. kola italijanske Serije A.

Tim Siniše Mihajlovića zabeležio je petu pobedu iz poslednjih sedam mečeva, računajući i Kup Italije, a strelci su bili Karlos Baka u petom i Keisuke Honda u 64. minutu.
Sve što su Đenovljani uspeli da urade je počasan pogodak u finišu preko bivšeg igrača "roso-nera" >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Alezija Ćerćija.
Meč je obeležio fantastičan gol Honde, kada je sa oko 25 metara preciznim i snažnim udarcem savladao golmana Matiju Perina.
Milan se ovim trijumfom priključio trci za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, pošto ima četiri boda manje od trećeplasirane Rome, dok je Đenova na dva poena od zone za ispadanje.
Fudbaleri Torina pobedili su na gostujućem terenu posle preokreta Palermo sa 3:1.
Palermo je poveo u trećem minutu golom Alberta Đilardina, a izjednačio je Ćiro Imobile u 19. minutu iz jedanaesterca. Đankarlo Gonzales je autogolom doneo vođstvo Palermu u 31. minutu, a konačan rezultat postavio je Imobile, svojim drugim golom na utakmici, u 69. minutu.
Torino je tako pobedio prvi put posle pet utakmica i popeo se na 11. mesto na tabeli sa 31 bodom. Palermo je pretrpeo 13. poraz, bez pobede je u poslednja četiri meča i zauzima 15. mesto na tabeli sa 26 bodova.
Fudbaleri Bolonje pobedili su kao gosti Udineze sa 1:0 i ostvarili desetu pobedu u prvenstvu. Jedini gol postigao je Matija Destro u 79. minutu.
Bolonja se tako popela na 10. mesto na tabeli sa 33 boda, dok je Udineze bez pobede sedam uzastopnih utakmica i posle 12. prvenstvenog poraza zauzima 14. mesto na tabeli sa 27 bodova, a samo pet bodova ga deli od zone ispadanja.
Golova nije bilo na Luiđi Ferarisu u utakmici Sampdorije i Atalante.
Večeras od 20.45 igraju Fjorentina i Inter.
Pogledaj vesti o: Honda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) MILAN SAVLADAO ĐENOVU: Siniša Mihajlović nastavio poteru za LŠ

Izvor: Kurir, 14.Feb.2016

Fudbaleri Milana pobedili su na San Siru ekipu Djenove sa 2:1 (1:0) u utakmici 25. kola italijanske Serije A...Tim Siniše Mihajlovića zabeležio je petu pobedu iz poslednjih sedam mečeva, računajući i Kup Italije, a strelci su bili Karlos Baka u petom i Keisuke Honda u 64. minutu...Sve što su Đenovljani...

Nastavak na Kurir...

Milan savladao Đenovu, "viola" bolja od Intera

Izvor: RTS, 14.Feb.2016

Fudbaleri Milana pobedili su na San Siru ekipu Đenove sa 2:1 u utakmici 25. kola italijanske Serije A. Fjorentina bolja od Intera, u dramatičnoj završnici slavila sa 2:1. . Tim Siniše Mihajlovića zabeležio je petu pobedu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.