POGLED SA MIŠELUKA: O zecu i Očenašu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Maj.2024, 00:12

POGLED SA MIŠELUKA: O zecu i Očenašu

Znam mnogo rođaka, prijatelja ili samo poznanika, koji su u crkvenoj porti, poslednji put bili pre 20 godina (kad su išli da "pogode" popa za kumicine svatove) - kako ovih dana postavljaju slike Uskršnjih jaja!
U centru fotografije obavezno je kotarica, gizdava kao da je za ovu priliku kupljena u IKEI.
Jaja su bar u pet boja… I što bi automehaničari rekli, imaju “savršenu limariju”. Voskirana, nauljena, ušminkana… kao frizura buduće maturantkinje.
Crkva – fala lepo! Al kotarica sa živopisnim jajima, uz neki ukrasni detalj na stolu, tipa “Svarovski” kristala – ne da je dobrodošla, već je postala nezaobilazan deo ličnog brendinga. Kao da nije dosta što su nam “uzeli” Božić...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.