Nikolina Pišek
Nikolina Pišek

Nikolina Pišek Ristović je hrvatska voditeljka, glumica i fotomodel, odnedavno i srpska snajka. Rođena je 8. aprila 1976. godine u Zagrebu gde je i provela svoje detinjstvo uz divnu familiju i prijatelje.

Od malih nogu se zanimala za sport, želela je da postane vojnik ili vozač kamiona. Ljubav prema sportu je nasledila od oca koji se bavio boksom zbog čega je i ona počela da trenira. Majka je želela da pohađa balet ali Nikolinu to nije interesovalo.

Osam godina se bavila ritmičkom gimnastikom i nastupala je za reprezentaciju. Završila je jezičku gimnaziju u Zagrebu a u slobodno vreme se bavila modom.
Vrlo mlada je postala majka, sa dvadeset jednu je dobila ćerku Hanu, tada je bila u ljubavnoj vezi sa novinarom Markom Cigojem ali su smatrali da su oboje premladi za brak. Ostali su prijatelji a Nikolina je u isto vreme radila i odgajala dete. U tim trenucima je shvatila koliko život ume da bude težak i odrasla je preko noći.

Upisala je dizajn na arhitekturi što je i diplomirala a uporedo je radila honorarne poslove kako bi izdržavala svoje dete. Iznajmila je stan a roditelji i profesori su joj izlazili u susret kad je to bilo potrebno. Pre nego što je upoznala ljubav svog života Vidoja smatrala je da joj je dovoljno to što ima svoje dete i posao. Nakon dva meseca upoznavanja i slaganja započeli su vezu koju su 2013. godine krunisali brakom. Venčanje je bilo održano u Monte Karlu a svadba je trajala tri dana. Vidoje Ristović je po profesiji istoričar umetnosti a kao i Nikolina ima ćerku Mateu iz prvog braka. 2. decembra 2014. godine ovaj par je dobio devojčicu kojoj su dali ime Una Sofija. Nikolina trenutno živi na relaciji Beograd Zagreb u koji često putuje kako bi vreme provodila i sa starijom ćerkom.

2008. godine predstavila se srpskoj publici u muzičkom takmičenju Operacija trijumf, program je vodila sa Anom Mihajlovski, Milanom Kalinićem i Draganom Marinkovićem Macom. Publika je vrlo brzo zavolela Nikolinu i danas je jedna od omiljenih voditeljki na našem prostoru. U ulozi voditeljke našla se i u emisijama: Špica, Na domaćem terenu, Red karpet lajt, Farma i In magazin. 2011. godine potpisala je ugovor za Rtv Pink i vodila je rijaliti šou program Veliki brat.

Nikolina je snimila duet pesmu Idemo do mene sa pevačem Sašom Kovačevićem a njen deo se sastoji od šaputanja teksta, pesma je i danas slušana na svim radio stanicama. Reper Deniro joj je posvetio pesmu Svi vole Nikolinu Pišek. 2013. godine je prešla na B92 gde vodi zanimljivu dnevnu emisiju Bulevar B92.

Nikolina se oprobala i u glumačkim vodama tumačila je ulogu Lucije Elezović u seriji Najbolje godine, bila je servirka frižidera u Bračnim vodama, Glorija u seriji Bitange i princeze, i glumila je samu sebe u Ludoj kući. Nikolina je inače veliki borac za prava životinja, redovno posećuje prihvatilišta i pomaže gde god zatreba. Njena izjava je više puta citirana i u svetu gde je izjavila da za psa kažu da je čovekov najbolji prijatelj i to je potpuna istina ali čovekovo ophođenje prema ovim miroljubivim životinjama često navodi mnoge da postave pitanje da li smo i mi njima jednako odani kao oni nama?!

Privatno ne voli da se pojavljuje puno u medijima, trudi se da sačuva svoj život i porodicu dalje od kamera. Pojavljivala se više puta u reklamama kozmetičkih linija, moda je njena velika ljubav.
Njeno ispravno razmišljanje i inteligencija je pored lepote doprinelo njenom televizijskom uspehu i da postane miljenica naroda.


Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

( FOTO) TANKE USNE I PRIRODNE OBRVE Nikolina pišek danas proslavlja 51. rođendan, a pogledajte kako je izgledala na početku karijere

Nikolina Pišek važi za jednu od najatraktivnijih voditeljki, a iako je ušla u šestu deceniju života, ona ima liniju na kojoj bi joj mnoge mlađe koleginice pozavidele.

Izvor: Blic, 08.Apr.2024, 09:41

Detaljnije >>

"REŠILA SAM DA NE PRIJAVIM NASILJE" Nikolina Pišek otvorila dušu o PAKLU koji je prošla: "Kome da kažem? Kako nakon toga..."

Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek otvorila je dušu na društvenim mrežama, te progovorila o paklu koji je prošla.

Izvor: Blic, 06.Apr.2024, 21:07

Detaljnije >>

Miša Grof MENJA PLOČU? Sada želi POMIRENJE sa Nikolinom Pišek - Njena hladnokrvna reakcija BOLI

Njihov odnos već dugi vremenski period interesuje javnost, a ovo su novi detalji.

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2024, 21:59

Detaljnije >>

Nikolina Pišek na udaru kritika zbog nove fotografije

Poznata televizijska voditeljica Nikolina Pišek u posljednje vrijeme je sve češće viđeno ime u medijima i već...

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Apr.2024

Detaljnije >>

"Da li je čula očev glas, a nije se mogla javiti?" Nikolina Pišek se oprostila o male Danke Ilić (2): "Otuđili smo se od stida, poniznosti i straha"

Srbiju i region potresla je vest o ubistvu male Danke Ilić, brojne javne ličnosti oprostile su od devojčice, a među njima i Nikolina Pišek, koja je poslala potresnu poruku.

Izvor: Blic, 04.Apr.2024, 18:22

Detaljnije >>

Pričala je da se Nikolina Pišek drogira i da je Vidoje Ristović hteo da je prevari sa njom: Sud odbacio tužbu voditeljke!

Ivana Mikić | utorak, 2. april 2024. 22:30h Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek odustala je od privatne tužbe za uvredu i klevetu protiv Borne Kotromanić. Nikolina Pišek (Foto: Ringier) •...

Izvor: Piplmetar.rs, 03.Apr.2024, 00:30

Detaljnije >>