Nikolina Pišek
Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

DOBIJA PRETNJE NASRED ULICE I CEDULJE SA UVREDAMA Nikolina Pišek se oglasila: "Reč je o starijoj, dobro situiranoj gospođi u džipu"

Voditeljka Nikolina Pišek bila je u žiži javnosti zbog smrti supruga Vidoja Ristovića, ali i zbog javne svađe sa bivšim svekrom Mišom Grofom, a sada redovno nailazi na nove neprijatnosti.

Izvor: Blic, 27.Sep.2023, 13:30

Detaljnije >>

SEVERINA BEŽALA OD NIKOLINE U ZAGREBU Srele se posle višegodišnjeg sukoba - OČI U OČI, ovo su svi detalji

Severina Vučković i Nikolina Pišek posle nekoliko godina međusobnog izbegavanja konačno su imale slučajan...

Izvor: Blic, 07.Sep.2023, 23:01

Detaljnije >>

(FOTO) TOPLES NIKOLINE PIŠEK Voditeljka na plaži bez kupaćeg - nema čega da se stidi

Šarmantna voditeljka Nikolina Pišek često intrigira javnost provokativnim izdanjima, koje neretko deli na društvenim mrežama.

Izvor: Blic, 18.Avg.2023, 06:32

Detaljnije >>

(FOTO) VRELA NIKOLINA PIŠEK Pozirala mokra u minijaturnom bikiniju - voditeljka diže temperaturu ovog leta

Atraktivna voditeljka Nikolina Pišek pokazala je svima na društvenim mrežama svoje novo izdanje.

Izvor: Blic, 17.Avg.2023, 20:43

Detaljnije >>

Kuća Nikoline Pišek od skoro 2 MILIONA EVRA U POTPUNOM HAOSU I RASTINJU Ovako su izgledali radovi "PAMETNE" VILE na početku: "Vidoje se ništa nije pitao"

"Pametna" kuća pokojnog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića i voditeljke Nikoline Pišek nakon njegove smrti prodavala se za 1.700.000 evra. Međutim, taj oglas je povučen i vila nije prodata.

Izvor: Blic, 14.Avg.2023, 13:45

Detaljnije >>

OSTALA SAM BEZ DINARA! Nikolina Pišek nakon smrti supruga GRCALA U DUGOVIMA - Žalim što nisam potpisala PREDBRAČNI UGOVOR

"OSTALA SAM BEZ DINARA!" Nikolina Pišek nakon smrti supruga GRCALA U DUGOVIMA - Žalim što nisam potpisala PREDBRAČNI UGOVOR

Od pokojnog muža nasledila većinom samo traume i kredite.... Voditeljka Nikolina Pišek nakon smrti supruga Vidoja Ristovića priznala je da se našla u nezavidnoj finansijskoj situaciji. Dosta se u medijima spekulisalo o tome da li je varao voditeljku i da li je u trenutku smrti bio sa ljubavnicom. Nikolina kaže da je pogrešila što nije potpisala predbračni ugovor kad se udavala. - Moj brak s Vidojem nije bio idealan, ali koji brak jeste?..

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2023, 10:30

Detaljnije >>