Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac je jedna od najpopularnijih srpskih pop pevačica, rođena u Novom Sadu 25. septembra, 1980. godine. Prvi album je izdala 2001. godine pod nazivom Ne brini, gde su se izdvojile pesme Miris i Laži me.
2003. godine izdaje album Ništa lično gde se izdvojila pesma i njen veliki hit Mali signali, 2005. godine izlazi sa albumom Stereo ljubav.

Posle pauze decembra 2007. godine se vraća na scenu sa novim hitom Dobro moje. U novembru 2008. godine izlazi EP Ljubav, Vera, Nada. 2010. godine objavila je album Ne valjam. Za muziku se zainteresovala još kao mala gde je svoj prvi nastup imala 1990. godine u dečijoj emisiji Muzički tobogan. Završila je višu trenersku školu, uz pomoć majke Mire i oca Dragoljuba poznatog fudbalskog trenera kupuje stan u Novom Sadu, a onda sa promenama 2001. godine izdaje svoj prvi album i posvećuje se muzici.

Zbog jake harizme i lepote javnost sve više obraća pažnju na nju, a publika verna počinje da prati njen rad. Napornim radom i promenom stila uspeva da uđe u sam vrh domaće scene i osvaja pop top liste svojim pesmama.
Njeni najveći hitovi su: Ne brini, Mali signali, Idu dani, Nikotin, Poludim li u 25, Navika, Trista stepeni, Nikad ne reci nikad, Ja sam dobro, Pozitivna, Gram ljubavi, Kraljica novih ljubavi i Original.

Nataša Bekvalac je doživela burnu romansu i mediji su pratili svaki njen trag, njen izabranik je bio Danilo Dača Ikodinović poznati vaterpolista. Emotivnu vezu su započeli 2005. godine koja je godinu dana kasnije brakom krunisana. Mladi par je uživao u romantičnim danima punim ljubavi, zbog toga je Nataša karijeru stavila u drugi plan, kako bi se posvetila svom braku i suprugu, 2007. godine u martu dobijaju ćerku Hanu. 2008. godine odlučuje da se vrati karijeri i nastavi sa usponom, ona i suprug postaju zaštitno lice za Ekstreme Intimo (Extreme Intimo) gde snimaju spotove i reklame.

Iznenadna saobraćajna nesreća na Vidovdan 28. juna koja je zadesila Danila gde je ostao teško povređen, kvari sve njihove planove i živote im menja iz korena. Nataša se povukla iz sveta muzike i posvetila se suprugu, uz njega je bila sve do oporavka. Usled velikog pritiska njihova ljubav je bila na ispitu, krajem januara 2011. godine počele su da kruže priče kako se Dača i Nata razilaze, a konačni krah njihovog braka je usledio nakon navodnog neverstva sa jedne i druge strane.

Nataša je dobila starateljstvo nad ćerkom Hanom, i zajednički stan, dok je kafana Tako je suđeno u istom gradu ostala Danilu. 2015. godine Nataša se udala za Ljubomira Ljubu Jovanovića rukometaša, u skladnom su braku i često se pojavljuju na javnim mestima nasmejani. Sama zvezda je jednom prilikom izjavila da voli što je u njemu pronašla zaštitnika i da voli to što brine o njoj i njenim osećanjima.

Singlovi:
Gospodine duet sa Eminom Jahović, 2011
Ja sam dobro, 2011
Pozitivna, 2012
Gram ljubavi duet sa Šonetom, 2012
Kraljica novih ljubavi, 2013
Najgora, 2014
Original, 2015
Pseto, 2015


Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Izvor: Story, 15.Jan.2021, 21:00

Sve frizure Nataše Bekvalac na jednom mestu: Koja je vaš favorit?

Sve frizure Nataše Bekvalac na jednom mestu: Koja je vaš favorit?

Fizure Nataše Bekvalac inspiracija su mnogim damama i mlađim devojkama širom regiona. Mlađi naraštaji je vole jer podseća na Barbiku, a u njenim objavama na Instagramu svakodnevno traže...

Detaljnije >>

Izvor: Blic, 13.Jan.2021, 19:25

"Ako želite nekog da POVREDITE..." Nataša se oglasila jakom porukom i pokazala novo izdanje - internet se usijao od poruka

Pevačica Nataša Bekvalac pokazala je svojim pratiocima na društvenim mrežama novo izdanje, koje im se jako dopalo, a ovog puta imamo prilike da je vidimo u crvenoj odevnoj kombinaciji.

Detaljnije >>

Izvor: Blic, 03.Jan.2021, 21:27

(VIDEO) PRAZNIČNA IDILA Nataša Bekvalac pokazala kako njena porodica uživa! Pokloni na sve strane, tu je i Deda Mraz, a evo ko je najradosniji

Pevačica Nataša Bekvalac pokazala je svima situaciju iz njenog doma, koja je mnogima izmamila osmeh na lice.

Detaljnije >>

Izvor: Blic, 03.Jan.2021

"Mnogo puta sam se SRELA SA OSUDAMA" Nataša Bekvalac ispričala sve što joj je na duši: "Godinama slušam priče..."

Nataša Bekvalac kaže da je iz 2020. godine upamtila samo lepe stvari.

Detaljnije >>

Izvor: Svet plus, 03.Jan.2021

Numelog otkriva: Cecu čeka ljubav, Nataša ne treba da ulazi u brak...

Numelog otkriva: Cecu čeka ljubav, Nataša ne treba da ulazi u brak...

Numerolog Ivana Skorić otkriva šta Cecu Ražnatović, Natašu Bekvalac i Severinu očekuje u Novoj godini! Cecu čeka ljubav sa strancem, Nataša ne treba da ulazi u brak sa čovekom kog upoznaje u maju, za Severinu kraj lošeg ljubavnog ciklusa.... Krajem svake godine svodimo račune, podvlačimo crtu i rezimiramo sve ono što jesmo i nismo uradili u godini na izmaku. Međutim, postoje stvari koje se dešavaju mimo naših želja. Neko to naziva sudbinom, astrolozi astrologijom,...

Detaljnije >>

Izvor: Story, 30.Dec.2020, 18:57

Nataša Bekvalac ispunila veliki san iz detinjstva

Nataša Bekvalac ispunila veliki san iz detinjstva

Nataša Bekvalac ostvarila san o kom je snivala još kao devojčica. Kraj godine je vreme za raznovrsne retrospektive, za podvlačenje crte i sumiranje bilansa.

Detaljnije >>

Izvor: Blic, 30.Dec.2020

ISPUNILA SAN IZ DETINJSTVA Nataša Bekvalac kao lutka, blista od sreće: "Kada je ona marila šta o njenom životu misli komšiluk..." (VIDEO)

Pevačica Nataša Bekvalac je na svom Instagramu podelila snimak obučena sva u roze, kao barbika i oduševila izgledom.

Detaljnije >>