Goca Tržan
Goca Tržan

Goca Tržan

Gordana Goca Tržan je srpska pop pevačica i glumica, rođena u Beogradu 8. jula 1974. godine.
Pohađala je osnovnu školu Duško Radović na Novom Beogradu, a nakon završene gimnazije upisuje poljoprivredni fakultet gde je stigla do druge godine, napustila je studije i okrenula se pravoj ljubavi muzici.

Od 2007. Do 2011. godine bila je u braku sa Ivanom Marinkovićem, sa kojim ima ćerku Lenu. Od 2015. godine bila je u kratkom braku sa kolegom Rašom Novakovićem, brak nije uspeo da opstane usled velikih privatnih problema i pritiska od strane javnosti, sporazumno su se razveli i danas su u prijateljskim odnosima.

Od 1994. godine pevala je u grupi Distorzija, glumila je u više predstava, i tokom snimanja predstave Kosa srela je producente grupe Tapiri, sa kojima je dogovorila saradnju. Pevala je prateće vokale zajedno sa koleginicom Ivanom Pavlović, tako je i nastala uspešna grupa Tap 011.


Prvi samostalni album izdala je nakon odlaska iz grupe 1999. godine, U niskom letu za PGP RTS.
Drugi album Želim da se promenim iz 2001. godine je bio takođe vrlo uspešan, na njemu se našla i velika pesma 1200 milja na kojoj gostuje Toše Proeski.
Treći album Peta strana sveta, izdat je 2002. godine a četvrti album Otrov u čaj 2004. godine. Peti po redu album Plavi ram nastaje 2008. godine, a maksi singl Mastilo 2010. godine. Svoj prvi solistički koncert imala je 10. marta 2009. godine u Sava centru.
Učestvovala je u emisiji preživljavanja Survajvor (Survivor) kao i na više festivala gde je osvajala pažnju publike hitovima od kojih su poznati: Hormoni, Haljina, Hotel, Ako je Bog dozvolio, Ni na nebu ni na zemlji.

2013. godine je učestvovala u prvoj sezoni šou programa Tvoje lice zvuči poznato, gde je pokazala veliku sposobnost za glumu i igru.
Pojavljivala se u više serija i filmova kao sporedni lik, a najveću ulogu je ostvarila u filmu: U ordinaciji, Balkanski sindrom, I Sve je za ljude, kao i seriji Selo gori a baba se češlja. Goca Tržan iza sebe ima šest albuma i mnogo hitova kao što su: Zagrli, Dostana, Gde si da si neka si, Kad kažem ne, Bajka, Strašilo, Volim do kraja, i Voleo si skota poslednji u nizu hitova.

Pevačica je izuzetnog glasa i spontanosti, poznata po talentu za balade, jedna je od retkih pevačica koja ume da iznese i otpeva balade na savršen način, njene balade se svrstavaju u najlepše na našim prostorima.
Danas je u sastavu žirija emisije Pinkove zvezdice, kao jedan od glavnih kritičara i voditelja. Poznata po svom britkom jeziku i stilu, neukrotivoj prirodi, na unutrašnjoj strani zgloba istetovirala je ime i datum rođenja svoje ćerke Lane, obožava Rok muziku, njeni koncerti su uvek posećeni, a njena pozitivna energija ostavlja bez daha.
Uskoro će mnogi gledaoci malih ekrana imati priliku da je gledaju kao voditeljku autorske emisije Iskreno sa Gocom.


Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Izvor: Story, 02.Jun.2020, 15:01

Alarmantne reči Goce Tržan! Bila je nezadovoljna sobom, a onda se desio preokret

Alarmantne reči Goce Tržan! Bila je nezadovoljna sobom, a onda se desio preokret

Reči Goce Tržan koje je objavila na „Instagramu“ mnoge žene prihvatile su sa divljenjem.  Goca Tržan poznata je po svom britkom jeziku i čvrstim stavovima,...

Detaljnije >>


Izvor: Blic, 24.Maj.2020, 10:35

Ivan Marinković IZLAZI IZ RIJALITIJA i oduzima Miljani Kulić SINA: " Nije zdravo da dete živi sa njima..."

Kako su već pisali domaći mediji, bivši muž Goce Tržan i nekadašnji dečko Miljane Kulić spreman da se bori za starateljstvo nad sinom Željkom.

Detaljnije >>

Izvor: Blic, 23.Maj.2020, 16:48

"DOK SU MI SE BORILI ZA ŽIVOT, GLEDALA SAM U TEBE" Za Goca Tržan je danas POSEBAN DAN, emotivnom porukom rasplakla mnoge

Ćerka Goce Tržan i Ivana Marinkovića danas je napunila 13 godina, te se tim povodom pevačica oglasila na društvene mreže i otkrila koliko joj znači.

Detaljnije >>

Izvor: Svet, 21.Maj.2020, 13:16

STAR saznaje: Ivan traži DNK TEST! Hoće da uzme Miljani sina!

STAR saznaje: Ivan traži DNK TEST! Hoće da uzme Miljani sina!

Ivan Marinković već pet godina provodi u rijalitiju Parovi, zbog čega je zapostavio ćerku Lenu koju ima iz braka sa Gocom Tržan. Međutim, osim što mu nedostaje ćerka, Ivan se često seti i sina Željka kojeg mu je rodila Miljana Kulić, pa sve više razmišlja da dete uzme od Kulića i sam da ga odgaja, što je potvrdio njegov prijatelj za novi STAR. IVAN PRATI ŠTA MILJANA RADI! „U nekoliko telefonskih razgovora mi je naglasio da uvek pratim šta Miljana radi, gde ide i kako se...

Detaljnije >>

Izvor: Svet, 17.Maj.2020, 13:13

SPEKTAKL, danas u 20.30! Koncert TAP 011 na YOUBOXU!

SPEKTAKL, danas u 20.30! Koncert TAP 011 na YOUBOXU!

Nakon što smo imali priliku da uživamo u spektakularnim nastupima Marije Šerifović i Nikole Rokvića, YOUBOX nastavlja sa serijom koncerata najvećih muzičkih zvezda iz regiona. TAP 011 NA YOUBOX STRIMING PLATFORMI! U nedelju, 17. maja, s početkom u 20:30h, specijalno na YOUBOX striming platformi okupiće se jedan od najpopularnijih bendova devedesetih – Tap 011. Bend u originalnom sastavu, predvođen Gocom Tržan i Ivanom Peters, ekskluzivno za YOUBOX korisnike izvešće svoje najveće hitove,...

Detaljnije >>

Izvor: Tracara.com, 17.Maj.2020

Ponovo se okuplja jedna od najvećih grupa devedesetih – i to večeras!

Ponovo se okuplja jedna od najvećih grupa devedesetih – i to večeras!

Nakon što smo imali priliku da uživamo u spektakularnim nastupima Marije Šerifović i Nikole Rokvića, YOUBOX nastavlja sa serijom koncerata najvećih muzičkih zvezda iz regiona. U nedelju, 17. maja, s početkom u 20:30h, specijalno na YOUBOX striming platformi okupiće se jedan od najpopularnijih bendova devedesetih – Tap 011. Bend u originalnom sastavu, predvođen Gocom Tržan i Ivanom Peters, ekskluzivno za YOUBOX korisnike izvešće svoje najveće hitove, među kojima su Televizor,...

Detaljnije >>

Izvor: Scandal.rs, 17.Maj.2020

Čuveni bend ponovo na okupu SPEKTAKL TAP 011 NA YOUBOXU!

Nakon što smo imali priliku da uživamo u spektakularnim nastupima Marije Šerifović i Nikole Rokvića, YOUBOX nastavlja sa serijom koncerata najvećih muzičkih zvezda iz regiona. U nedelju, 17. maja, s početkom u 20:30h, specijalno na YOUBOX...

Detaljnije >>