(VIDEO) MILAN SAVLADAO ĐENOVU: Siniša Mihajlović nastavio poteru za LŠ

Izvor: Kurir, 14.Feb.2016, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) MILAN SAVLADAO ĐENOVU: Siniša Mihajlović nastavio poteru za LŠ

Fudbaleri Milana pobedili su na San Siru ekipu Djenove sa 2:1 (1:0) u utakmici 25. kola italijanske Serije A.

Tim Siniše Mihajlovića zabeležio je petu pobedu iz poslednjih sedam mečeva, računajući i Kup Italije, a strelci su bili Karlos Baka u petom i Keisuke Honda u 64. minutu.

Sve što su Đenovljani uspeli da urade je počasan pogodak u finišu preko bivšeg igrača „roso-nera“ Alezija Ćerćija.

Meč je obeležio fantastičan gol Honde, kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sa oko 25 metara preciznim i snažnim udarcem savladao golmana Matiju Perina.

Milan se ovim trijumfom priključio u trci za mestom koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, pošto ima četiri boda manje od trećeplasirane Rome, dok je Đenova na dva poena od zone za ispadanje.

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Serija A: Milan savladao Ðenovu

Izvor: Vesti-online.com, 14.Feb.2016

Ekipa Milana pobedila je u nedelju na San Siru Ðenovu sa 2:1 (1:0) u utakmici 25. kola Serije A...Tim Siniše Mihajlovića zabeležio je petu pobedu iz poslednjih sedam mečeva, računajući i Kup Italije, a strelci su bili Karlos Baka u petom i Keisuke Honda u 64. minutu...Sve što su Ðenovljani uspeli...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.