Rod Stjuart oduševljen reakcijama publike na njegov nastup

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2024, 12:28

Rod Stjuart oduševljen reakcijama publike na njegov nastup

Britanski umetnik Rod Stjuart bio je oduševljen odzivom i reakcijama publike na njegov sinoćni nastup u Beogradu, kojim je opravdao status svetske zvezde.
Svojim sjajnim držanjem dva sata na bini, glasom koji zvuči gotovo isto kao pre i odnosom prema publici, pokazao je da su godine samo broj i da prave zvezde nikad ne blede.
Poštujući pravila po kojima se razlikuje od drugih slavnih muzičara: da nikad ne kasni na koncert, da uvek peva najveće hitove jer to očekuje i od drugih kada ode na koncert i da se bespoštedno daje, započeo je evropsku turneju "Poslednji put" u Štark Areni.
Ono što nije očekivao u Srbiji, gde je došao prvi put u karijeri dužoj od šest decenija je oko 10 hiljada vatrenih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.