Održan sastanak EU delegacije i zvaničnika Republike Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2024, 12:28

Održan sastanak EU delegacije i zvaničnika Republike Srbije

Predsednik Vlade Republike Srbije Miloš Vučević sastao se na 91. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, sa komesarom Evropske unije za poljoprivredu Januzom Vojčehovskim sa kojim je razgovarao o produbljivanja saradnje u toj oblasti i Programu EU PRO Plus.
Sagovornik premijera Vučevića precizirao je da je taj program, pored ostalog, način da se doprinese uravnoteženijem društveno-ekonomskom razvoju lokalnih samouprava, poboljša upravljanje teritorijalnim razvojem i unapredi socijalna infrastruktura, saopšteno je iz Vlade Srbije.
Na sastanku je rečeno da EU obezbeđuje značajna finansijska sredstva poljoprivrednicima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučević razgovarao sa komesarom EU za poljoprivredu o produbljivanju saradnje: Treća faza IPARD programa doneće i do 550 miliona evra investicija

Izvor: Blic, 18.Maj.2024

Predsednik Vlade Republike Srbije Miloš Vučević sastao se danas, nakon otvaranja 91. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, sa komesarom Evropske unije za poljoprivredu Januzom Vojčehovskim sa kojim je razgovarao o produbljivanja saradnje u toj oblasti i Programu EU PRO Plus.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.