Honda predstavila Super ponudu za Sajam automobila u Beogradu

Izvor: Dzungla.org, 13.Mar.2014, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Honda predstavila "Super ponudu" za Sajam automobila u Beogradu

Na predstojećem Sajmu automobila u Beogradu „BG Car Show“(14-23. mart) Honda Srbija predstaviće nove modele „sivik turer“, „CR-V“ sa 1.6 i-DTEC agregatom i „sivik blek edišn“, specijalno izdanje. U okviru sajamske „Super ponude“ Honda Srbija pripremila je brojne specijalne akcije i popuste. Novina je i mobilna aplikacija Honda Srbija za Android operativni sistem, koja je od danas dostupna za preuzimanje.
OpširnijeBlic
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Honda spremila "Super ponudu" za BG Sajam

Izvor: Autoportal.rs, 13.Mar.2014

U kompaniji Honda rešili su da nagrade svoje kupce za vernost, pa će na predstojećem "Sajmu automobila u Beogradu" ponuditi posebne popuste na svoja tri nova modela, ali i druge povoljnosti pri kupovini.

Nastavak na Autoportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.