2015 Acura NSX ponovo na Nurburgring testiranju

Izvor: Moto.rs, 27.Okt.2014, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

2015 Acura NSX ponovo na Nurburgring testiranju

Acura NSX je ponovo stigla na Nurburgring stazu radi dodatnog testiranja koje se održava pred dugo očekivano predstavljanje ovog modela koje će biti upriličeno naredne godine.

U toku jula, 2015 Honda/Acura NSX zapalila se zbog za sada još uvek nepoznatih razloga, a najnovija testiranja vrše se da bi se saznalo kada bi se NSX mogao očekivati na tržištu. Njegova cena će biti u liniji sa cenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << Audi R8 modela, a od novog NSX se očekuje da će obezbediti isti nivo performansi kao i Ferrari 458 Italia, navodi Ted Klaus koji se nalazi na čelu odeljenja za razvoj. Ono što je poznato jeste da će model nositi naziv Sport Hybrid Super Handling All Wheel Drive (SH-AWD) te da će ga odlikovati V6 motor koji napaja zadnju osovinu, dok će za pokretanje prednje osovine biti zadužena dva elektromotora. Biće obezbeđen i treći elektromotor koji će biti ugrađen u novu dual-clutch transmisiju. Nakon predstavljanja ovog, treba očekivati i dodatne modele, među kojima su roadster i verzije vrhunskih varijanti koje će biti predstavljene narednih godina.

foto © Honda

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.