Vozeći pijan teško povredio pešaka: Sud u Sarajevu odredio da Bejdić ostaje u pritvoru

Izvor: Blic, 06.Feb.2017, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozeći pijan teško povredio pešaka: Sud u Sarajevu odredio da Bejdić ostaje u pritvoru

Opštinski sud u Sarajevu odredio je jednomesečni pritvor Kenanu Bejdiću (47) iz Vogošće, koji je u petak, vozeći pijan, automobilom “ford fokus” teško povredio pešakinju u sarajevskom naselju Bare.

Pritvor za Bejdića zatražen je zbog bojazni da bi boravkom na slobodi mogao ponoviti krivično delo. Na teret mu se stavlja teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, kao i ugrožavanje saobraćaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << usled omamljenosti.

Alkotestiranjem je, naime, utvrđeno da je u trenutku nesreće u krvi imao više od 2,5 promila alkohola. Nesreća se dogodila u petak nešto pre podne na delu magistralnog puta Sarajevo - Tuzla, kod ukrštanja sa ulicom Dejzina Bikića.

Bejdić je prešao u suprotnu traku, nakon čega je udario u šaht, usled čega se vozilo prevrnulo i doslovno poklopilo nesretnu ženu, koja je zadobila za život opasne povrede, te je zadržana na lečenju u sarajevskom Kliničkom centru.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.