Izvor: Luftika.rs, 30.Apr.2024, 20:05

Nestašna maca greškom ušla u poštansku pošiljku sa cipelama i proputovala 1.000 kilometara

Poznato je da su mačke veliki pustolovi, a jedna simpatična maca postala je pravi svetski putnik, kada je greškom završila u poštanskoj pošiljci.
Maca po imenu Galena vratila se u međuvremenu kući, u američku saveznu državu Juta i dobrog je zdravlja, nakon što je šest dana provela u zatvorenoj kutiji.
Porodica u Americi ponovo se susrela sa njihovom mačkom, koja je greškom u poštanskom paketu proputovala više od 1.000 kilometara do Kalifornije.
“Obožava kutije, to je deo njenog karaktera” Mačka Galena je tokom ovog meseca nestala iz njenog doma u Juti, a porodica je pokrenula temeljnu potragu za njom.
Na kraju ju je pronašao radnik kompanije Amazon, gotovo nedelju dana pošto je neprimećena uskočila...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.