Izvor: Blic, 22.Maj.2024, 13:10

PIJANI VOZAČ KOLIMA UBIO ŽENU NA PEŠAČKOM Pravdao se da nije zakočio jer je mislio da će "uspeti da prođe", a ovo je kazna na koju je OSUĐEN

Ivica Milovanović (61) iz Niša osuđen danas u Višem sudu u Nišu na 7 godina zatvora jer je vozeći pijan, sa oko 1,2 promila alkohola u krvi, vozilom „fiat doblo“ 11. novembra 2023. godine na pešačkom prelazu u Knjaževačkoj ulici pokosio Nišlijku Zlaticu Stojković (66) i usmrtio je na licu mesta. Sudsko veće kojim predsedava sudija Ivana Milovanović oglasilo ga je krivim za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Milovanoviću je izrečena i zabrana upravljanja motornim vozilom u trajanju od 5 godina koja će se izvršiti nakon izdržane kazne.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IVICA JE VOZILOM USMRTIO ZLATICU NA PEŠAČKOM PRELAZU Evo kako je sudsko veće odredilo kaznu od 7 godina zatvora pijanom vozaču iz Niša (FOTO)

Izvor: Blic, 22.Maj.2024

Sudsko veće koje je osudilo Ivicu Milovanovića (61) iz Niša na 7 godina zatvora - jer je vozeći pijan „fiat doblo“ 11. novembra 2023. godine na pešačkom prelazu u Knjaževačkoj ulici naleteo na Nišlijku Zlaticu Stojković (66) i usmrtio je na licu mesta - imalo je u vidu sve olakšavajuće...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.