Izvor: Blic, 22.Maj.2024, 16:42

"SRUŠIO JE SVE ZAKONE, A DOBIO SAMO SEDAM GODINA" Ćerka nastradale Zlatice nezadovoljna presudom pijanom vozaču koji je na prelazu usmrtio njenu majku (FOTO/VIDEO)

“Maksimalna kazna je 12 godina zatvora, ali ako je on sve zakone srušio - i pešački prelaz, i ograničenje brzine, i alkohol, i to što je profesionalni vozač - nije mi jasno kako je dobio sedam godina!? Koliko će da dobije neko ko je udario pešaka van pešačkog prelaza? A mogao je i petoro ljudi da sruši na pešačkom prelazu”. Ovim rečima Anita Stanojević, ćerka nastradale Zlatice Stanojević (66), prokomentarisala je presudu Ivici Milovanoviću (61) iz Niša koji je danas osuđen u Višem sudu u Nišu na sedam godina zatvora, jer je vozeći pijan „fijat doblo“ 11. novembra 2023. godine na pešačkom prelazu u Knjaževačkoj ulici usmrtio njenu majku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.