Izvor: Blic, 26.Nov.2016, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očevici nesreće u Nišu: Mladić odleteo 10 METARA kada su ga udarila kola, drugi u šoku ponavljao: "Dobro sam"

Dvojica petnaestogodišnjih mladića iz Niša M.K. i S.M. nisu životno ugrožena iako su sinoć teško povređena kada ih je na pešačkom prelazu na raskrsnici niških ulica Milojka Lešjanina i knjeginje Ljubice udario "fiat stilo" kragujevačke registracije. Automobil koji je oborio tinejdžere vozio je dvadesetdevetogišnjak iz Niške Banje.

- Dečko M.K. je na operaciji jer ima prelom desne nadlaktice. Ima i prelom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << desne potkolenice, kao i ranu na glavu. On je teško povređen, ali nije životno ugrožen - rekla je direktorka Dečje hiruške klinike u Nišu dr Anđelka Slavković.

Drugi tinejžer S.M. zadržan je na Klinici za neurohirurgiju jer ima potres mozga.

- Mladić je svestan, orijentisan, ali je zbog potresa mozga na opservaciji. Ima i nagnječenje tela. On se oseća dobro i ne očekujemo komplikacije - rekao je dežurni neurohirurg.

Niška saobraćajna policija još utvrđuje kako se desio ovaj teški saobraćajni udes u centru Niša, odnosno da li su mladići prelazili preko "zebre" kad im je bilo zeleno svetlo, ili su išli na crveno.

OBORENI NA PEŠAČKOM Dvojica mladića teško povređena u centru Niša

Očevici tvrde da je jedan od udarenih mladića od siline udarca odleteo desetak metara, dok je drugi sedeo na trotoaru i ponavljao: "Dobro sam, dobro sam".
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mladić leteo 10 metara nakon udarca automobila

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Nov.2016

Dvojica mladića(15) iz Niša M.K. i S.M. nisu životno ugroženi, iako su sinoć teško povređeni kada ih je na pešačkom prelazu, na raskrsnici niških ulica Milojka Lešjanina i knjeginje Ljubice, udario "fiat stilo" kragujevačke registracije...Automobil koji je oborio tinejdžere vozio je dvadesetdevetogišnjak...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.