Mladić leteo 10 metara nakon udarca automobila

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Nov.2016, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić leteo 10 metara nakon udarca automobila

Dvojica mladića(15) iz Niša M.K. i S.M. nisu životno ugroženi, iako su sinoć teško povređeni kada ih je na pešačkom prelazu, na raskrsnici niških ulica Milojka Lešjanina i knjeginje Ljubice, udario "fiat stilo" kragujevačke registracije.

Automobil koji je oborio tinejdžere vozio je dvadesetdevetogišnjak iz Niške Banje.

- Dečko M.K. je na operaciji jer ima prelom desne nadlaktice. Ima i prelom desne potkolenice, kao i ranu na glavu. On je >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << teško povređen, ali nije životno ugrožen - rekla je direktorka Dečje hiruške klinike u Nišu dr Anđelka Slavković, a piše Blic.

Drugi tinejžer S.M. zadržan je na Klinici za neurohirurgiju jer ima potres mozga.

- Mladić je svestan, orijentisan, ali je zbog potresa mozga na opservaciji. Ima i nagnječenje tela. On se oseća dobro i ne očekujemo komplikacije - rekao je dežurni neurohirurg.

Niška saobraćajna policija još utvrđuje kako se desio ovaj teški saobraćajni udes u centru Niša, odnosno da li su mladići prelazili preko "zebre" kad im je bilo zeleno svetlo, ili su išli na crveno.

Očevici tvrde da je jedan od udarenih mladića od siline udarca odleteo desetak metara, dok je drugi sedeo na trotoaru i ponavljao: "Dobro sam, dobro sam".
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.