Izvor: Luftika.rs, 22.Mar.2023, 13:50

Muškarac iz Grocke pokušao da ubije sebe i ćerku i u punoj brzini uradio u banderu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Otac (55), koji je juče (21. mar) poginuo nakon što je svojim automobilom „fiat punto“ udario u betonsku banderu, dok je njegova ćerka (18) povređena navodno se namerno zaleteo u stub, piše više beogradskih medija.
Prema pomenutim pisanjima, on se nedavno rastavio od žene i pretio joj je da će prvo ubiti sebe, a potom i dete.
Njega je supruga napustila i otišla kod svoje porodice zajedno sa njihovom ćerkom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Komšije su ispričale da je ćerka kobnog dana došla da ubiđe oca. Ona je bila sa drugaricom, a on se ponudio da ih odvede u nijihovu vikendicu.
„Otac je rekao da drugarica ostane u kući, a da ćerka krene sa njim i da će se brzo vratiti. Imao je nameru oboje da ih ubije“, piše Kurir, a prenosi Nova.








View this post on Instagram


















A post shared by 192.RS (@192_rs)


Nestala Snežana iz Koteža, povela bebu, obrisala društvene mreže i isključila telefon
 

Pogledaj vesti o: Fiat Punto

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

"VEROVATNO ĆE OSTATI INVALID" Procurio snimak trenutka kada se otac sa ćerkom zakucao u banderu u Grockoj: "Osam godina su pokušavali da dobiju dete, pa su dobili nju" (VIDEO)

Izvor: Blic, 22.Mar.2023

"Vladan i njegova bivša žena osam godina su pokušavali da dobiju dete. Na kraju su dobili ovu devojčicu. Pokušao je da ubije sebe i nju. On je nastradao", pričaju za "Blic" meštani Dražnja kod Grocke gde se pre dva dana Vladan M. (55) kolima zakucao u betonsku banderu kako bi ubio sebe i svoju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.