PRETIO DA ĆE UBITI SEBE I DETE KAKO BI ŽENA PATILA Detalji jezive tragedije u Gorckoj: Otac se NAMERNO zakucao u banderu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2023, 16:25

"PRETIO DA ĆE UBITI SEBE I DETE KAKO BI ŽENA PATILA" Detalji jezive tragedije u Gorckoj: Otac se NAMERNO zakucao u banderu (VIDEO)

Muškarac (55) poginuo je juče kada je svojim automobilom "fiat punto" udario u betonsku banderu u opštini Grocka, dok je njegova ćerka (18) koja je bila sa njim teško povređena u ovoj stravičnoj nesreći.

Međutim, prema nezvaničnim saznanjima medija, ovaj udes nije bio nesrećan slučaj, već samoubistvo i pokušaj ubistva. Prema navodima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poznanika pokojnog čoveka, on se nedavno rastavio od žene.

- On je već duže vreme pretio ženi i primoravao je da mu se vrati. Pretio je da će prvo ubiti sebe, a onda je počeo da preti da će ubiti i sebe i dete, ali i svoju majku kako bi njegova žena patila! Nedavno je tražio da kupi pištolj na crno - pričaju žitelji mesta na teritoriji opštine Grocka, gde se desila nesreća. Kako dodaju, pokojni čovek je važio za agresivnog.

- Videlo se da je psihički labilan, znao je brzo da plane - kaže sagovornik.

Kako objašnjavaju, i na video snimku stravičnog udarca "punta" u banderu, koji se pojavio na društvenim mrežama, vidi se da nema tragova kočenja.

- Čak se i na snimku vidi da se zaleteo, nije pokušao da se zaustavi, a ta brzina u tom delu naselja je užasno opasna. On je na mestu ostao mrtav, a njegova ćerka je sa teškim povredama prevezena u bolnicu i lekari joj se bore za život -pričaju komšije.

Prema rečima žene koja je bila očevidac, a koja je kasnije povređenoj tinejdžerki pružila prvu pomoć jer je medicinska sestra, čovek nije imao nameru da se zaustavi.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Prvo je prošao pored nje kolima, napravio krug i onda projurio tako da je ženu zatresao i zabio se u tu betonsku banderu. Ona je potom prišla i pomogla tinjedžerki do dolaska Hitne pomoći - kažu košije i dodaju:

- Znali smo da je maltretirao ćerku i ženu. Terao ih je da rade sa njim na njivi i svašta im govorio, a njegova je supruga odlučila da to više neće trpeti i odselila se sa ćerkom kod svoje sestre.

Komšije kažu da je ćerka dolazila stalno da obiđe oca, a ovaj put je bila sa drugaricom, u nadi da će ih on odvesti u nijihovu vikendicu.

- Kad su krenuli otac je rekao da drugarica ostane u kući, a da ćerka krene sa njim i da će se brzo vratiti. Imao je nameru oboje da ih ubije - kažu sagovornici.

Prema rečima komšija, muškarac navodno nikako nije mogao da podnese rastanak od žene sa kojom ima ćerku, koju je zamalo odveo direktno u smrt.

- Molimo se za devojku, nadamo se da je jaka i da će uspeti da se iščupa i da će prebroditi sve povrede - navodi sagovornik.

Istragom će naknadno biti utvrđen tačan uzrok ove nesreće.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"PRETIO JE DA ĆE UBITI SEBE I DETE" Strašna pozadina nesreće u Grockoj u kojoj je nastradao otac, a ćerka povređena: "Tražio je da kupi pištolj na crno!"

Izvor: Blic, 21.Mar.2023

Muškarac (55) poginuo je juče kada je svojim automobilom "fiat punto" udario u betonsku banderu u opštini Grocka, dok je njegova ćerka (18) koja je bila sa njim teško povređena u ovoj stravičnoj nesreći. Prema nezvaničnim informacijama, ovaj strašan udes nije nesrećan slučaj, već samoubistvo...

Nastavak na Blic...

Muškarac iz Grocke pokušao da ubije sebe i ćerku i u punoj brzini uradio u banderu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 22.Mar.2023, 13:50

Otac (55), koji je juče (21. mar) poginuo nakon što je svojim automobilom „fiat punto“ udario u betonsku banderu, dok je njegova ćerka (18) povređena navodno se namerno zaleteo u stub, piše više beogradskih medija.. Prema pomenutim pisanjima, on se nedavno rastavio od žene i pretio joj je...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.