Jurio kroz Futog sa 2,38 promila alkohola u krvi, izazvao saobraćajnu nezgodu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Sep.2021, 10:16

Jurio kroz Futog sa 2,38 promila alkohola u krvi, izazvao saobraćajnu nezgodu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja saobraćajne policije u Novom Sadu pronašli su sinoć muškarca koji je upravljao vozilom "fiat tipa stilo" sa 2,38 promila alkohola u organizmu.

On je u Ulici carice Milice u Futogu, upravljajući vozilom u alkoholisanom stanju nepropisno preticao i izazvao saobraćajnu nezgodu tako što je udario u jedno vozilo, a potom nastavio da se kreće po travnatoj površini.

Policija ga je pronašla ispred jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ugostiteljskog objekta i alkotestiranjem je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu.

Vozač je zadržan u službenim prostorijama policije i uz prekršajnu prijavu biće priveden prekršajnom sudiji.
Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VOZIO PIJAN PA NAPRAVIO RUSVAJ! Preticao, udario auto, a onda nastavio vožnju po travi

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2021

Policija ga pronašla isped ugostiteljskog objekta..Pripadnici MUP, Odeljenja saobraćajne policije u Novom Sadu pronašli su sinoć muškarca koji je upravljao vozilom „fiat tipa stilo“ sa 2,38 promila alkohola u organizmu...On je u Ulici carice Milice u Futogu, upravljajući vozilom u alkoholisanom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Vozač u Tovariševu uhvaćen sa 2,28 promila alkohola u krvi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Sep.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, saobraćajne policije u Bačkoj Palanci, otkrili su muškarca koji je upravljao vozilom sa 2,28 promila alkohola u organizmu...Policija je u Tovariševu kod Bačke Palanke, prilikom kontrole saobraćaja jedan i po čas posle ponoći u Ulici maršala Tita,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.