Izvor: S media, 03.Dec.2012, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Dečak koji je izazvao nesreću braniće se sa slobode

Istražni sudija Višeg suda u Nišu odlučio je da maloletnog D.P. (17), koji je bez dozvole vozio "fijat punto" i izazao saobraćajnu nesreću u kojoj je jedno lice poginulo, pusti da se brani sa slobode, saopšteno je iz Policijske uprave u Nišu.

Nesreća se dogodila u subotu uveče, a automobil je, zbog neprilagođene brzine sleteo sa kolovoza i udario u stablo, kada je jedan maloletnik poginuo, jedna maloletna devojka je teže povređena, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << a vozač i još troje maloletnih osoba je lakše povređeno.

Maloletni D.P. sumnjiči se da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, naveli su u policiji.

Opširnije o ovoj nesreći čitajte OVDE.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Fiat Punto

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maloletni vozač braniće se sa slobode

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2012

NIŠ -..Istražni sudija Višeg suda u Nišu odlučio je da maloletnog D.P. (17), koji je bez dozvole vozio "fijat punto" i izazao saobraćajnu nesreću u kojoj je jedno lice poginulo, pusti da se brani sa slobode, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Nišu...Nesreća se dogodila u subotu uveče,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

MALOLETNIK SE KAJE: Ukrao očev auto i skrivio udes u kojem mu je poginuo najbolji drug!

Izvor: Telegraf.rs, 03.Dec.2012

Dušan P., koji je izazvao saobraćajnu nesreću upravljajući vozilom bez dozvole, pušten je da se brani sa slobode nakon saslušanja kod istražnog sudije Višeg suda u Nišu

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.