Izvor: Blic, 18.Maj.2024, 19:47

Deda Andra sa Stare planine NEMA NOGE, ALI SEČE DRVA, KOSI TRAVU I VOZI KVAD! Njegova energija inspiriše, a evo šta ima da poruči mladima

Zarija Tošić, poznatiji u selu kao deda Andra, živi sa svojom suprugom baka Rajnom u zaseoku Dandžalovica na Staroj planini. Njih dvoje žive sami u brdu gde brinu o svom domaćinstvu, a prve komšije su im udaljene nekoliko kilometara. Deda Andra kosi, vozi, seče drva, sam suši duvan, izvodi poljoprivredne radove... Sve ovo ne bi bilo začuđujuće za jedno domaćinstvo da deda Andra ima obe noge, ali on nikako ne posustaje u obavljanju svakodnevnih poslova.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.