Izvučeni potencijalni dobitnici stanova u igri Uzmi račun i pobedi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2024, 19:18

Izvučeni potencijalni dobitnici stanova u igri "Uzmi račun i pobedi"

U okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" danas su izvučeni potencijalni dobitnici jednoiposobnog i dvosobnog stana u Zemunskim kapijama.
Potencijalni dobitnik dvosobnog stana u Zemunskim kapijama je Mirjana Milovanović, a dobitni račun u iznosu od 2.133 dinara platila je u Ćićevcu.
Potencijalni dobitnik jednoiposobnog stana u Zemunskim kapijama je Dragan Radenović, koji je poslao dobitni račun u iznosu od 1.502 dinara plaćen u Beogradu.
Oba računa plaćena su bezgotovinski.
U izvlačenju dobitnika na RTS-u pomagala je pevačica Goca Tržan.
U igri su bila 66.839.073 dodeljena koda, a učestvovao je 457.391 nalog građana koji su poslali račune preko aplikacije....
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izvučeni dobitnici stanova u okviru igre „Uzmi račun i pobedi“

Izvor: Danas, 18.Maj.2024

U okviru nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” večeras su na RTS izvučena dva dobitnika stanova u Beogradu.  

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.