ŠOKIRANE: Ovako su Danica, Anabela i Jelena reagovale na Atinine izjave!

Izvor: Svet, 13.Maj.2015, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKIRANE: Ovako su Danica, Anabela i Jelena reagovale na Atinine izjave!

Povodom izjave Atine Ferari da je mala Tijana Jurić koju je ubio Dragan Đurić dobila šta je zaslužila, reagovala je cela Srbija, a pevačica Anabela Bukva rekla je da je ta njena izjava isto kao da ju je ubila.
“Ova izjava je jednaka kao da je i sama učestvovala u ubistvu pokojne Tijane”, smatra Anabela.
Glumica Danica Maksimović šokirana je izjavom Atine Ferari da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je mala Tijana Jurić dobila šta je zaslužila.
“To je skandal, treba svi da budu izbačeni, ne samo ona. Gde je RRA i zašto ne reaguje? Zašto dozvoljavaju da se šljam skuplja tamo? Sramota je za državu i narod da se to emituje! To ne gledam”, rekla je glumica.
Šminkerka Marija Maćić smatra da bi je trebalo staviti u ludnicu.
“Treba ozbiljno razmisliti o njenom zatvaranju u ustanovu zatvorenog tipa. Dati joj košuljicu s podužim rukavima, ubaciti u sobicu s tapeciranim zidovima, zaključati i baciti ključ”, rekla je šminkerka.
Podsetimo, Atina je u Parovima ovako govorila: “Šta je tražila, to je i dobila, realno. Srbija je pukla čim joj je sve ovo namešteno tako zanimljivo i interesantno”, bez ikakvog srama napisala je starleta, i na sve to stavila još smajli koji namiguje.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

ŠOKIRANE: Ovako su Danica, Anabela i Jelena reagovale na Atinine izjave!

Izvor: Scandal.rs, 13.Maj.2015

Povodom izjave Atine Ferari da je mala Tijana Jurić koju je ubio Dragan Đurić dobila šta je zaslužila, reagovala je cela Srbija, a pevačica Anabela Bukva rekla je da je ta njena izjava isto kao da ju je ubila...“Ova izjava je jednaka kao da je i sama učestvovala u ubistvu pokojne Tijane”,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.