Oglasio se Žika, za kog Asmin tvrdi da je Norin BIOLOŠKI OTAC - Durdžiću stiže TUŽBA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2024, 15:24

Oglasio se Žika, za kog Asmin tvrdi da je Norin BIOLOŠKI OTAC - Durdžiću stiže TUŽBA?

Susret Aneli Ahmić i Asmina Durdžića prepričavaće se u rijaliti krugovima još dugo, dugo. Suočavanje bivših ljubavnika prošao je tačno onako kako je publika zamišljala, uz puno teških reči i skandaloznih optužbi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saznalo se ono što nije smelo - Janjuš OTKRIO plan Aneli i Asmina, prozreo njihov plan: zna tačno kada će pasti POMIRENJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2024

Sinoćni okršaj bivših, Aneli Ahmić i Asmina Durdžića, bez daha je pratila mnogobrojna publika najgledanijeg rijaliti formata na našim prostorima. Kao što je i bilo očekivano, mnoge teške teme su prošle kroz studio Dušice Jakovljević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

ASMIN TVRDI DA JE ANELI KOD NJEGA DOŠLA TRUDNA Oglasio se Žika, čovek za koga Durdžić tvrdi da je Norin otac i izneo SVE DETALJE

Izvor: Blic, 21.Maj.2024

Sinoć su se suočili bivši partneri Asmin Durdžić i Aneli Ahmić, a on je tom prilikom spomenuo izvesnog Žiku za koga je rekao da je otac male Nore.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.