Izvor: B92, 07.Jan.2024, 09:27

Pozajmio Ferrari prijatelju, a ovaj mu napravio štetu od 100.000 evra VIDEO

Loš početak nove godine za ovog vozača Ferrarija.

Već 1. januara izgubio je kontrolu nad Ferrarijem 296 GTB od 830 KS, koji se zatim zaglavio između stubića i rasvetnog stuba. U petominutnom video snimku na Jutjubu možete videti razmere nesreće koja se dogodila na londonskom Park Lejnu.

Na ovoj saobraćajnici brzina je ograničena na 20 mph (32 km/h). Prema prvim policijskim izveštajima, vozač se kretao mnogo brže kada je doživeo udes na mokrom kolovozu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Ferrari je prvo pokosio metalni stub, zatim se zarotirao za 180 stepeni i zaustavio zadnjim delom naslonjen na rasvetni stub. Na sreću, vozač je u udesu ostao nepovređen.

Kako prenosi Dejli mejl, vozač je navodno odmah nakon nesreće skinuo tablice i stavio ih u automobil, a Ferrari je prema istom izvoru registrovan u Kataru.

Na snimku se vidi da je automobil pretrpeo značajna oštećenja. Nema prednjeg branika, oštećeni su farovi i hauba. Oštećenje pozadi je još teže. Prema prvim, opreznim procenama, troškovi popravke će verovatno iznositi najmanje 100.000 evra, a ukoliko je došlo i do oštećenja hibridnog pogona koji čine trolitarski V6 biturbo i elektromotor, iznos će verovatno biti znatno veći.

I kao da ovakva nezgoda nije bila dovoljno glupa, u navedenom slučaju postoji i dodatna činjenica da u trenutku udesa za volanom nije bio vlasnik, već njegov prijatelj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.