FERARI I LAMBURDŽINI ZA MALE PARE: Policija zatvorila LAŽNU fabriku luksuznih automobila! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2019, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FERARI I LAMBURDŽINI ZA MALE PARE: Policija zatvorila LAŽNU fabriku luksuznih automobila! (VIDEO)

Brazilska policija zatvorila je ilegalnu fabriku u kojoj su se proizvodili lažni automobili marke "ferari" i "lamburdžini".

Policija je saopštila da je, pod optužbom za narušavanje industrijskog vlasništva, uhapsila oca i sina u čijem je vlasništvu bila radionica, u južnoj državi Santa Klara.

Automobili su bili nuđeni preko društvenih mreža po ceni od 45.000 do 60.000 hiljada dolara, što je samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mali deo cene originalnih automobila.

Policija nije navela koja vrsta delova je bila ugrađivana u automobile, ali je objavila fotografije uglađenih modela sa amblemima tih italijanskih brendova.

Racija je usledila posle žalbi italijanskih kompanija. Zaplenjeno je osam delimično završenih automobila, a policija navodi da još istražuje koliko je komada izrađeno.

Pogledajte rezultate

NEOBIČNO ISTRAŽIVANJE: Ovako bi izgledala Zemlja da na njoj ostane SAMO 100 LJUDI (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Otac i sin pravili lažne Ferrarije i Lamborghinije

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jul.2019

BRAZILIJA - Brazilska policija zatvorila je ilegalnu fabriku u kojoj su se proizvodili lažni automobili Ferrari i Lamborghini.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.