BG: Ćazim Osmani pretukao devojku

Izvor: Vesti-online.com, 25.Okt.2013, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Ćazim Osmani pretukao devojku

Albanski "biznismen" Ćazim Osmani pretukao je svoju dugogodišnju devojku Mandu Popović, u restoranu hotela "Zira" u Beogradu, prenosi televizija Pink.

Pobegao posle brutalnog prebijanja: Ćazim Osmani

On je odmah nakon brutalnog poteza seo u svoja kola, crveni "ferari", i pobegao u nepoznatom pravcu, a policija intezivno traga za njim.

 

Podsetimo, Ćazim i Manda već nekoliko godina >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su, sa prekidima, u emotivnoj vezi. Raskidali su zbog Ćazimovih afera, među kojima su najpoznatije one sa Natašom Bekvalac i Anom Nikolić.

 

Nikolićeva je letos, u hotelu "avala" u Crnoj Gori, dobila batine od Mande, zbog navodnog prozivanja Popovićeve i viđanja sa Osmanijem.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.