Monako dovodi jednog od najboljih defanzivaca Evrolige

Izvor: B92, 27.Maj.2022, 23:31

Monako dovodi jednog od najboljih defanzivaca Evrolige

Američki košarkaš Džon Braun Treći igraće od naredne sezone u Monaku, prenosi Sportando.

Braun je u aprilu ove godine napustio Uniks, nakon što su ruske ekipe izbačene iz evropskih takmičenja, pa je zatim potpisao ugovor sa ekipom Breše do kraja sezone.

Braun je ove sezone igrao izuzetno dobro i označen je kao jedan od glavnih igrača Uniksa iz Kazanja, pre svega zbog odlične igre u odbrani.

Braun je u sezoni 2021/2022 u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Evroligi prosečno beležio 10,3 poena, 4,8 skokova i 2,8 ukradenih lopti, što je brojka zaista vredna pažnje.

U ekipi Breše Braun je igrao veoma dobro, beležeći prosečno 9,3 poena, 5,6 skokova i dve ukradene lopte po utakmici. Sezona u italijanskom prvenstvu za njegovu ekipu završena je usled poraza od Dinamo Sasarija u plej-ofu.

Mediji tvrde da će Džon Braun u Monako potpisati trogodišnji ugovor što potvrđuje ozbiljne ambicije kluba iz Kneževine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.