Izvor: Blic, 14.Avg.2018, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APSURD Iako je nafta pojeftinila, gorivo na pumpama u Srbiji sve skuplje

Umesto da zbog pada cene sirove nafte na svetskim berzama za oko dva dolara, sa 73,94 na 71,68, s jedne strane, i stabilnog kursa dinara, evra i dolara, s druge strane, gorivo pojeftini, ono je poslednjih dana na pumpama u Srbiji skuplje u proseku za dinar do dinar i po, u zavisnosti od vrste derivata.
Pogledaj vesti o: Cena goriva,   Dinar

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Cena nafte pada, a u Srbiji gorivo skuplje

Izvor: Mondo, 14.Avg.2018

Iako se očekivalo da cena goriva padne, svi naftni derivati su nedavno ponovo poskupeli u Srbiji...Foto: MONDO/Danilo Jauković..Cena sirove nafte je pala sa 73,94 na 71,68 dolara, kurs dinara, evra i dolara su stabilni, akcizna politika nije promenjena, ali je gorivo na pumpama u Srbiji poskupelo za...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.