Stravična nesreća u Beogradu: Uhapšen vozač automobila

Izvor: Mondo, 12.Nov.2018, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravična nesreća u Beogradu: Uhapšen vozač automobila

Pripadnici MUP-a uhapsili su D.M. (1969) zbog sumnje da je jutros na uglu ulica Resavske i Krunske u Beogradu, upravljajući automobilom "dačia logan" izazvao nesreći u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a više povređeno.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Osumnjičenom D.M. je određeno zadržavanje do 48 časova, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << javnog saobraćaja nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

TRAGEDIJA: Izleteo tramvaj, poginuo pešak! (FOTO+VIDEO)

Saobraćajna nesreća dogodila se u 8.15 časova na uglu Resavske i Krunske ulice, u blizini Crkve Svetog Marka.

Zbog sudara s automobilom, tramvaj je izleteo iz šina i udario u drvo. Tom prilikom je smrtno stradao jedan muškarac.

Pešak je poginuo na licu mesta a povrede opasne po život zadobili su vozači tramvaja i automobila "dačija" u koji je tramvaj udario prilikom iskakanja iz šina i oni su prevezeni u Urgentni centar.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Uhapšen vozač zbog sumnje da je izazvao iskakanje tramvaja iz šina

Izvor: Danas, 12.Nov.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su D.M. zbog sumnje da je jutros, oko 8.00 časova, na uglu ulica Resavske i Krunske u Beogradu, upravljajući automobilom „dačia logan“ izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a više osoba je povređeno. Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.