Tomović ostaje u Italiji, vraća se u Seriju A

Izvor: 011vodič.com, 16.Jul.2019, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomović ostaje u Italiji, vraća se u Seriju A

Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Nenad Tomović, uprkos ispadanju Kjeva, najverovatnije će ostati u Seriji A. Za njega je zainteresovan SPAL, prenose italijanski mediji. Tomović je iskusan igrač, uskoro puni 32 godine, a velika prednost je u tome što podjednako dobro igra na pozicijama štopera i desnog beka. Pre Kjeva on je nastupao za Đenovu, Leće i Fjorentinu. Za reprezentaciju Srbije odigrao je 22 utakmice. (Tanjug) More
The post Tomović ostaje u Italiji, vraća se u Seriju A appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tomović menja klub, ali ne i Seriju A

Izvor: RTS, 16.Jul.2019

. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Nenad Tomović, uprkos ispadanju Kjeva, najverovatnije će ostati u Seriji A jer je za njega zainteresovan SPAL, prenose italijanski mediji.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.